tisdag 11 oktober 2011

Den perfekta utsiktsplatsen för en liten bebis..

Fönsterkarmen.. this is the place! Ända sedan Milo var ett par dagar gammal har han varit intresserad av bilarna på Regementsgatan. Då han skrikit och varit ledsen har han blivit knäpp tyst om vi vänt honom med ansiktet ut mot gatan. Från fönsterkarmen syns varenda bil och där är full trafik dagligen. Milo älskar att titta ut genom fönstret. Han gapar intresserat och hans blick är väldigt koncentrerad på allt som far omkring där ute. Vi har nästan funderat på att sätta upp en gunga i taket ovanför fönstret när han kan sitta själv. Om man håller Milo så kan han sitta en stund och det måste se för roligt ut från andra sidan fönstret när där sitter en liten skyltbebis i karmen. Sötaste skyltbebisen någonsin. Igår måste det sett roligt ut då både Milo och Meya satt i fönsterkarmen och kikade. Cyklister och gående vände sig om och skrattade. Där stod vi, två mammor med två bebisar placerade framför oss :).
Det har för övrigt pluggats för glatta livet idag. Ytterligare 5 sidor på examensarbetet blev klart och på torsdag är det handledning som gäller. Då får Milo följa med mig till högskolan såklart. Två långa promenader har vi också hunnit med. Vi gick till slottsparken och där är så otroligt vackert nu med alla höstfärger. Milo gillar att somna till sorl och nu när det blåser som det gör ute så somnar han direkt i sin vagn.

Morbror Micke kikade också in en stund och snackade lite skit. Sedan gick jag iväg med en vän på lägenhetsvisning. Tredje visningen nu som jag varit med henne på men denna var den bästa får jag säga. Vi håller våra tummar för att det blir hennes! Nu kallar kvällens cupcakesbakning. 200 muffins skall slängas ihop idag och då elvispen lade ner projekt igår så bli det ballongvispen som får göra jobbet! Önska mig lycka til!Trevlig kväll på er!

/K & M