tisdag 18 oktober 2011

Bus med söta små tassar...

Morgonen startade med mamma-Milo-bus i soffan! Milo har börjat lyfta upp sina ben så att han nu kan titta och leka med sina fötter. Dessa söta små fötter är för goa. Att lillkillen är killig har vi också märkt. När man busar med honom och pussar hans söta små tassar så skrattar han ljudligt. Han sprattlar som bara den och skjuter ifrån allt vad han kan. Han är stark i sina ben och griper tag med tårna i allt som nuddar vid honom. Lite längre ser hans tassar ut att ha blivit. I veckan är det därför dags att göra nya fottavlor. Det skall bli spännande att se hur stor skillnaden är nu jämfört med för två månader sedan.



Jag satte Milo på sin nya bil och han såg väldigt förvånad ut. Det kändes kanske lite skumt att sätta ner rumpan på något som är annorlunda jämfört med mammas eller pappas knä. Söta lilla bebis, det saknas ett par decimeter och balans innan du kan börja sparka dig fram i full fart längs golvet.
Den nya bodyn med kaniner, pingviner och sälar som Milo fick i doppresent passade utmärkt och var jättesöt. Bäst är det med omlottbodys. Det blev man som mamma varse om redan de första dagarna. Inte var det skönt att dra en tight klädsel över huvudet inte utan det var bättre att svepas in och knäppas om :)!






Mer plugg står på schemat! Examensarbetet skall vara inlämnat nästa vecka så det gäller att ligga i. Visst, 31 sidor är klara men med en petig handledare så är det alltid lite till höger och vänster som måste justeras. Vi kämpar på med skriveriet och nästa torsdag skall det vara klart!






/ K & M

2 kommentarer:

petra sa...

kristin, Dina bilder är helt sagolika!!! Galet avundsjuk blir jag, jav hoppas att få lika fint på min blogg när min dator kommer tillbaka efter reparationen!! Sagolikt!!! Kram

Kristin Moser sa...

Tack, gullig du är!Ska bli skoj att se lite av dina bilder sen! Förresten har jag en supersöt bild på Neo från dopet. Kan skicka den sen :) Kram