fredag 21 oktober 2011

Mysig mammafika & fredagsmys!

Idag har jag och Milo varit på en heldag ute i det fina vädret, detta tillsammans med Rebecka och lilla söta Ellie! Vi vandrade genom Slottsparken och vidare ner på stan. Där stannade vi och fikade med Malmös övriga barnvagnsföräldrar. Espressohouse på Hansa är mammornas place!





Milo somnade redan innan vi begav oss ut ur lägenheten och sov sedan igenom hela promenaden och fikan. Ellie sov också fint men piggnade till under fikan.Vi tog en liten klädtitt inne på Kappahl på Gustav och de har så himla söta bebiskläder. Newbiekläderna som de har är underbara och jag var bara tvungen att handla lite smått till min skatt. Milo fick en gråspräcklig heldress med luva och gammeldags knappar, en beige/krämfärgad body och ett par "gubbabrallor". Mycket nöjd med dagens inköp och Milo har nu storlek 62, stor kille! När Milo föddes var storlek 50 på tok för stort och han höll på att drunkna i de minsta blöjorna. " Ettorna", alltså de minsta blöjorna satt ända upp i armhålorna på honom och det kändes som att de skulle gå att spänna tre varv runt midjan på honom, lillkillen. Han har växt så det knakat och har numera " treor" i blöjstorlek.


På vägen hem tog vi en ännu längre promenad och då tyckte Milo det var dags att vakna. I vagnen ville han inte ligga och likt en liten papegojunge fick han sitta på min arm och hålla utkik på allt som rörde sig :)



Ikväll kommer Elin och Mats på besök för lite idolmyskväll och med detta leende önskar Milo er en trevlig helg! :)


/ K & M

Inga kommentarer: