måndag 3 oktober 2011

Fortsättningen...



Som sagt så verkade Milo njuta ordentligt på hotellet. Vi bullade in honom med lite täcken och kuddar och där satt han och bara mös. Inget gnäll där inte! I vagnen skulle han inte sova utan det var hotellsäng som gällde. Man skall ju ha valuta för pengarna.. ;)



Efter att ha badat och utnyttjat relaxen så gjorde vi oss i ordning för att gå ut och äta. En lördagskväll i Göteborg kan det nog vara rätt svårt att få bord till 4 man och en barnvagn så vi hade redan tidigare på dagen bokat bord på en restaurang vi tyckte såg mysig ut. Palace hette den och låg precis nere vid kanalen. Vi åt en riktigt god köttbit med klyftor, bearnaisesås och sallad. Hela kvällen spelade ett liveband vilket var jättetrevligt och mycket tacksamt då Milo oftast somnar till musik. Visst somnade Milo här med. Efter att ha suttit i pappas knä i 10 minuter så somnade han fint. Sedan låg han i vagnen hela kvällen.

Vi tog en härlig kvällspromenad och inhandlade lite snacks innan vi begav upp på rummen igen. Efter allt rantande var man rätt mör. Mycket sköna sängar och kuddar medförde att vi nästa dag var riktigt utvilade. Milo sov också fint från nio till 07. Frukosten kallade nere i restaurangen och jag måste säga att jag redan när jag gick och lade mig längtade efter den. Det finns ingen godare än hotellfrukost. I lugn och ro åt vi en fantastisk frukost medan Milo sov vidare i vagnen. Underbart!




Mätta och belåtna packade vi ihop våra prylar och körde vidare mot Ullared. Det blev Milos andra gång i varuhuset om man räknar då han låg i magen. Tokiga som vi var åkte jag och F dit 3 veckor innan han föddes. Att gå där höggravid och trängas bland alla människor gör jag inte om fler gånger, det är en sak som är säker.
Höst, veckan efter lön och söndag är kanske inte det mest optimala tillfället att besöka Ullared på men vi chansade iallafall. Vi pausade dock först vid en mysig sjö.




Vi hade en himla tur med parkering denna gång. En bil som stod parkerad längst fram mot varuhuset körde ut precis när vi kom, så det var bara att tacka och ta emot. Någon kö in var det inte och otroligt nog var det inte så mycket folk där inne heller. Vi plockade på oss lite allt möjligt. Lillkillen skulle givetvis inte ligga ner i vagnen utan han skulle se sig runt omkring. Vagnen blev istället lastplats åt de saker vi köpte med oss. Eftersom Milo oftast när man är på stan eller i affärer vill vara uppe ur vagnen så ansåg vi att det var hög tid för en bärsele. Vi hittade en som verkade bra och testade att stoppa i honom.. och han gillade det! Så nu slipper vi ha ont i armarna efter en shoppingdag. Jag brukar aldrig hitta något speciellt roligt på Ullared men denna gång fann jag en hel del. Fina soffkuddar, sängkuddar, barnkläder, tidningsställ, jacka, ljusstakar, badrock till Milo och en hel del annat fick vi med oss hem. Annicka och Matte fick med sig ännu mer saker så det var med en väl packad bil vi for hemåt igen mot Malmö.



Summan av kardemumman: En mycket lyckad tripp med trevligt sällskap, sköna bad, god mat, bra shopping och en superduktig liten Milo!




/ K & M

Inga kommentarer: