lördag 8 oktober 2011

En tur till Köpenhamn & en mysig gårdagskväll!

Igår hade vi som sagt min syster och hennes familj här på middag. På menyn stod hemmagjord potatisgratäng, fläskfilé, sallad och majskolv! Mycket lyckad och trevlig kväll. Både Milo och Meya passade på testa lungfunktionen rejält när vi satte oss för att äta, det slår aldrig fel. Visst är det roligare att sitta med vid bordet än att sitta i sittern på golvet! Givetvis så somnade de båda två när vi hade tagit sista tuggan!







Kaninen var också i farten hela kvällen. Så fort det prasslades med chipspåsen så dök han upp. Denna kanin är en riktig gottekanin. Han älskar chips, saltapinnar, jordnötter och inte minst choklad. Nu får han ju inte dessa godsaker varje dag. Till vardags får Minto nöja sig med sitt hö men till helgen kan det bli en och en annan bit choklad. Igår valde han själv ut sina favoritbitar ;) haha!





Nu skall vi åka över till Köpenhamn med Milos farfar och handla lite smått och gott till dopet. Detta blir Milos första vistelse på utländsk mark. Om man inte räknar tiden då han låg i magen. Då var han både i Tyskland och i Norge. Dags att göra sig i odning.. mot Danmark! :)







/ K & M

Inga kommentarer: