torsdag 20 oktober 2011

Sagelkungen & lite kvällsshopping!

Dreggel, dreggel och mera dreggel.. Ja, Milo har börjat sagla som bara den och alla bodys är helblöta i kragarna. Ikväll har även bärselen åkt på en dreggeltur. Lillkillen har hittat något nytt att roa sig med, nämligen att bita och småslicka på allt som tungan kommer åt så nu har det införskaffats en bitring åt honom. Det är kul att se att Milo nu kan hålla i saker och ting. Sätter man ringen i hans hand så kniper han åt och för den själv till munnen. Duktig kille! :)



Idag vaknade Milo klockan 05.00 och började pladdra. Klarvaken låg han och förde en konversation med sin kudde och han försökte nog säga att det var dags att gå upp. Det är Milo som bestämmer hur länge här skall sovas så det var bara att stiga upp. Vidare har dagen bjudit på promenader, handling, städning, plugg och en lunchdate med min kära F. Snacka om att man var trött vid 14 snåret och när Milo somnat så passade jag för en gångs skull på att ta en powernap. En powernap som varade i 3 timmar, haha! Jag och Milo vaknade lagom till F kom hem och det var så himla skönt att få vilat! Så här glad var Milo när han vaknade :)



Korvstroganoff lagades och till efterrätt snaskade vi på lite choklad. Vi körde sedan ut på lite kvällsshopping. Färg till spjälsängen, en lampa och en ny hylla till sovrummet införskaffades.





Nu är det kvällsfix här hemma som gäller! Milo säger godnatt och önskar alla en fin kväll!





/ K & M

Inga kommentarer: