måndag 3 oktober 2011

Ny inredning & en blond liten Milo

Dagens bebisbild! Milos hårfärg har successivt blivit ljusare och det ser ut att bli en blond liten påg. Både jag och F var kritvita i håret när vi var små så det sitter väl i generna. När Milo tittade ut så var han riktigt mörkhårig. Helt svart och lite halvlockigt vid sidorna. Han har sedan varit ganska så mörk fram till nu. Det var först i morse som jag upptäckte att han nästan var blond.

När det kommer till ögonfärg så sägs det att brunt är dominant. Jag har bruna men Milo ser ut att få F:s blåa. Ögonfärgen varierar beroende på vilket ljus han är i. Utomhus är hans ögon ganska så blå men inomhus så ser de ut att vara mer åt de bruna hållet. Vi får väl se vilken färg de blir när de är färdiga? Det sägs ju att det kan ta upp till ett år innan man kan se helt klart vilken färg det blir!




Nu har vi bestämt oss för att ändra tema i sovrummet. Sedan vi flyttade in så har vi fixat fint i alla rummen utom sovrummet, det har inte riktigt blivit av. Men nu så ska det bli ordning på torpet! Med lite nya kuddar, gardiner, växter, överkast och lite prylar på väggarna så ska det nog bli fint där med! :)





För övrigt så har det varit en trevlig måndag där det har fikats med mammor och barn. Fyra mammor och sex barn. Sedan har det pluggats, promenerats och lagats god spaghetti med köttfärssås. Nu är det dags att vispa ihop grädden till årets sista jordgubbar. Gott ska det bli!
Trevlig kväll på er!


/ K & M

Inga kommentarer: