fredag 24 februari 2012

Arkivets mix och morgondagens fix..

Japp, det är den 24:e idag igen. 7 månader sedan lillkillen såg dagens ljus och växer gör han så det knakar. Det känns som det är den 24:e ganska så ofta nu förtiden.. han fyllde ju precis 6 månader.. Det är en otrolig skillnad på Milos utveckling bara denna månad. Det har hänt massvis och den lilla krabaten börjar bli en riktig liten pojk! Visst har han varit en pojke hela tiden men nu känns det som han börjar vara med mer och förstår saker och ting på ett helt annat vis än tidigare. Sedan att han inte lyssnar på nej är en annan sak ;) haha. Inte spegeln Milo! Inte tavlan! Inte kaninen.. tillbaka får man bara det charmigaste och mest mysiga lilla leende som går att få och så får man springa efter honom där han far runt i sin gåstol. Som alltid när det vankas månadersdag så brukar jag samla ihop lite bilder från arkivet från månad till månad. 7 bilder blir det därför idag och ni kan själva spana in hur han växt, utvecklats och förändrats... han blir bara sötare för varje dag som går ;)




och så har vi dagens lilla Milo. En riktigt färggrann buse som har fått för sig att räcka ut tungan till allt och alla! ;)



Man lär känna sin son ganska så snabbt och lär sig vad han tycker om , ogillar, älskar, blir glad av , ledsen av, rädd av mm. Ni som hängt med ett tag och känner Milo via bloggen vet att han är ett stort fan av Fjärrkontroller, mobiler och gröna larver. Ni vet även att han är mycket förtjust i sin gåstol och i att jaga kaninen. Sötnosen skrattar alltid när han busar med pappa F och kan inte vara utan sin bitring! Han kan ställa sig upp mot grejer om han får ett bra grepp i fingrarna. Milo kan även säga mamma samtidigt som han tittar på mig och sträcker upp armarna mot mig!


Milolistan har vi här och tjohej vad det går framåt..


Dessa prylar gillar Milo: Mammas mobil, fjärrkontroller av alla slag, allt som blinkar, larven, hårda klossar, gåstolen, hoppgungan, kamerasnöret, bankleksaken, allt som går att tugga på, speglar.

Gott i matväg: Mammas tutte, banan/ äpplegröt, Spaghetti Bolognese, Mango/päronpuré, blåbärspuré, mosad banan, morot/potatisgojs, kalkon/majs.

Isch pi katten: Palsternackspuré, lilla laxgrytan, katrinplommon, välling

Sover i: Vagnen, i mammas och pappas stora säng, i bilstolen, på pappas arm

Detta gör Milo glad: Kaninen som hoppar omkring, pappa som busar, morfars glasögon, mamma som leker tittut (alla andra med för den delen), Simpsons, Guettas musik, lek med mormor på mattan, när han blir kittlad, när man sprutar vatten mot duschdörrarna, Windys svans och päls, morbor Micke och Macs hatt!

Detta gör honom ledsen/rädd: Höga spontana ljud ( typ när jag tappar en tallrik i klinkersen då jag diskar.) När han inte får tag i grejer han vill ha. När man snor fjärrkontrolllen eller mobilen från honom. När han inte får gröt i tid. När man försöker trycka i honom välling om kvällarna.

Underbara gosse, du förgyller våra dagar! Nu skall vi fira dagen med att besöka Milos lille söta kompis Ellie och baka cupcakesen inför morgondagens fest! Idag är det mycket som skall fixas och det är tur att pappa F slutar redan 15.00! Fixa bord, stolar, dukar, dekorationer och en hel del annat.. Ha en fin fredag med er :)!

/ K & M

4 kommentarer:

Jeanette-längtar till USA resan! sa...

Tack så hemskt mycket!! :)
ja precis :)
Händer ikväll då?

Emma - Mamma till Viggo och Melker. sa...

Söta lilla killen :)

Sv: Vet att många är nöjda med Mood´s hårfärg... vilken av alla använder du då? 100 eller 101? :)

Ha nu en riktigt trevlig fredag!
KRAM

Sandra sa...

Stora killen!

sv: Ja färg ska det vara! Är en heldress från Villervalla, gillar deras kläder :)

ENDENISE sa...

åååh gullle killen ♥ haha så charmigt att han börjat lipa :D Det gjorde W också hihi :)