torsdag 9 februari 2012

Skrattanfallet som uppstår när pappa kommer hem och lite fixade fotografier!

Blir man glad när pappa kommer hem från jobb eller vaddå? Igårkväll när F kom innanför dörren så blev Milo så glad att han nästan skrattade på sig..



När lillen väl börjat skratta så har han svårt att sluta. Oj, så glad han var. Efter att ha busat och stimmat så blir man givetvis trött och med endast 20 minuters nattning slocknade plutten som en stock. Från att ha somnat vid ca 23-tiden har Milo numera börjat komma till ro redan vid 21,30-snåret vilket är väldigt skönt för vår del. Man behöver de där sista småtimmarna för sig själv till att bara vara.

Kameran laggar så idag får vi bjuda på lite bilder från arkivet som skall pryda den nya fotoväggen. Det blir svartvitt iallafall, med lite sepia, det passar bättre till den inredning vi har för tillfället. Här kommer några favoriter som jag fixat till lite..




Idag kommer först kära Emmie på besök. Då hon bor i Kina så har vi inte setts på flera månader så det skall bli mysigt. Nadja kommer också hit med sin lille Kenzo för att mammafika och snacka lite skit! Nu väntas en uppfriskande vinterpromenix i snöfallet.

Ha en toppendag!

/ K & M

1 kommentar:

ENDENISE sa...

åååh men gooooa UNGE dåååå! ♥ sååå sött! Jag smälter!