måndag 13 februari 2012

iPhonens öde, inredningstjuvar och letande av vagn!

Stunden är kommer. Mobilen är kaputt! Ibland skulle man lyssnat på folks tips och råd.. Denna tekniska pryl som låter, blinkar, knastrar och är greppvänlig har tyvärr fått ringa upp sitt sista samtal om inte F:s tekniska kunskaper fungerar. En bestämd liten grabb har varje dag sedan han förstod att mobilen var rolig fått hålla i den en stund.. en stund av dreggelfloder, av tappande i marken och av gnagande. Jag upptäckte idag att när folk ringer mighörs jag inte. Antagligen är mobilen dränkt av sagel invärtes och så frågar man sig själv varför man låtit plutten leka med den? Ja, så fort den tagits ifrån honom har han gallskrikit och inte trodde väl jag att den skulle bli förstörd. Men tror gör man tydligen i kyrkan och vi får hoppas mobilen får sin räddning. En plastmobil alá leksak står näst på tur att skaffa! ;)




Dekorationskvistarna från IKEA som står och ser trevliga ut i vardagsrummet är inte heller något som kommer finnas kvar längre, inte i Milo/kaninläge iallafall. Liten tycker att kvistarna är superläckra och drar sig inte från att ta tag i dem så fort mamma eller pappa vänder ryggen till. I sin gåstol spatserar han omkring och det går snabbt nu. Inte lika snabbt som lillkusinen men snart är han uppe i samma hastighet som henne ;). Buse! Den andra busen är något lurvigare i pälsen men ack så snabb i gaddarna. Är det inte den ena man tar grenarna ifrån så är det den andre. Minto är ett stort fan av IKEA-kvistar och honom hinner jag inte riktigt stoppa.






Ja, idag har man alltså jagat två busar, fixat lunch till hela familjen, storhandlat, ändrat plats på inredningen, plockat undan alla småpinaler som Milo fått syn på, promenixat, hjälpt en gubbe som hållt på att trilla nerför en trappa och blivit av med 3 par av Milos trumpor. Dagen stavas Kaos men när pappa F kom hem så blev det tid till att sitta ner och vila kroppen en stund.

Nyss har vi varit iväg och tittat på barnvagnar då vi är i behov av en ny. Lite olika alternativ finns ju att välja mellan men i denna barnvagnsdjungel vet jag knappt vart man skall börja! Är det någo som vet vart man hittar bra, vagnar till hyfsat pris med både ligg och sittdel så får ni gärna hoja till!! Ha en mysig kväll där ute!


/ K & M

5 kommentarer:

Vickan sa...

Bugabo finns till försäljning i Staffanstorp. Blå, orange och röda :-D

Kristin Moser sa...

Tack sis, skall kolla upp det! Kramis :)

Emma sa...

Inte bra att han busat så med telefonen... Håller tummarna för att det går att fixa!

Sandra sa...

Fan vad drygt med telefonen, lillen här är likadan så fort han ser ska han ha! Vi har tagit fram en gammal ericsson telefon som han får leka med. Funkar rätt bra:) Gör inget om den går sönder:)

Hoppas det går att fixa!

Anonym sa...

Emmaljunga scooter =)