fredag 17 februari 2012

Hejdå kandelabern, tidningsstället och resten av inredningen..

Vi har kommit till en period där vildingen far runt som ett yrväder här hemma. Man måste vara på sin vakt 24/7 annars åker inredningen åt höger och vänster. Kandelabern har fått ställas undan för längesedan liksom tidningsstället, ljusstakarna, prydnadssakerna, dekorationsstråna och en hel del annat. Vi är väldigt glada i silvriga prylar och den lille skatan till bebis likaså. Bra smak på inredning redan som liten men sannerligen inte rätt ålder att börja greppa prylarna i inte ;). Så vad återstår då..? Jo, soffan, matbordet, stolarna och tv-bänken. Det är vad prylar som vi kan ha stående i vardagsrummet just nu. Mattan i hallen har också fått bege sig sin väg så att plutten skall kunna ta sig runt här hemma utan att få tvärstopp med gåstolen! That´s life ;)




För övrigt har dagen bestått av en mysig fika här hemma med Caisa och lille G. Milos stol var en väldigt populär grej som Gustaf genast sade till sin söta mamma att han önskade sig ;). En tur utan bebis blev det även för min del. F var hemma med sötnosen medan jag och Elin hälsade på Tessie i hennes nya lägenhet. Superfin var den och perfekt läge. Två timmar till att bara vara Kristin var rätt skönt faktiskt men lika mysigt var det att komma hem och vara mamma igen.

Fjärrkontrollen är fortfarande en sann favorit här hemma och morfar har lovat att leta upp en kontroll som inte fungerar längre så att vi slipper att få dreggelskador i den som än så länge fungerar något så när ;).



Nu väntas middag och en lugn hemmakväll med mina två favoritkillar!

God helg!

/ K & M

1 kommentar:

Sandra sa...

hihi ;) Ja går lite i omgångar men favoriten alla gånger är dock giraffen Sophie :) Vad härligt att han sagt mamma!!! Har "pratat" ngt innan typ dada etc? Elton låter bara massa men inget man kan förstå..:) Kryper han nu? Vi har det lugnt här hemma då Elton på sin höjd hasar sig lite fram på rumpan :)