fredag 10 februari 2012

En fredag med vårfynd och en smak av Italien..

Så fann jag något det verkligen stod mitt namn på. En persikofärgad stickad vårtröja som jag bara inte kunde motstå. Underbar! Precis bredvid denna tröja hängde ett par svarta shyssta solbrillor och visst hade de hängt brillorna där för att man skulle köpa både och. Man går på reklamen och köper såklart båda. Solen har strålat hela dagen så utanför affären åkte brillorna genast på. Åhh vad jag längtar efter vårsol och sommar. Förra året gick allt så snabbt och var så annorlunda jämfört med vanligtvis den perioden så i år skall det kunna cyklas utan problem, åka inlines utan att man skall vara livrädd för att trilla och sola baksidan av kroppen som tyvärr förra året förblev kritvit då en viss badboll var i vägen då magläge skulle intas ;)!



Milo fick även ett plagg av Emmie igår då hon kom hem från Kina. En Ralph Lauren polotröja med gråsvarta ränder men än så länge är den något för stor. Men skall det växas som det gör så lär den väl passa om ca två månader, lagom till våren.



Mormor och morfar besökte vi också idag och det bjöds på lunch och promenad i solskenet. Väl hemma så gav vi oss in på att ge lillen något nytt i matväg, nämligen spaghetti bolognese. Tror ni han gillade det eller? Japp, han åt upp halva talriken och ville bara ha mer, mer och mer. Kanon! Milo verkar tycka bättre om mat än frukt/gröt. En smak av Italien var alltså inte fel denna fredagskväll och när plutten hade mumsat i sig sitt så var det vår tur att njuta av kvällens måltid. Hemmagjord potatisgratäng med baconinlindad fläskfilé, bea och sallad blev det! Nu när matbordet har landat på annan plats så känns det mycket trevligare att äta. Vi ser ut och det är mer ljusinsläpp vid matbordet!






Kvällen stavas FREDAGSMYS här hemma och med en film och godsaker startar vi helgens första dag! På återseende vänner,bekanta, nära och kära :) !

/ K & M

1 kommentar:

Blue Velvet - Vegas mamma sa...

Vad snygg den orangea tröjan va... Den strålar SOMMAR!!! =*)