måndag 27 februari 2012

Tvättkorgsleverans & hopp med pipmugg!

Denna morgon startade i ottan. 07.00 ville lillkillen upp och så blev även fallet. Kaninen hälsades på och likaså gav Milo sin spegelbild det bredaste leendet på länge. En titt på alla bilar som for fram längst Regementsgatan hann vi också med att skåda innan plutten gav sig på tvättkorgen. En tom tvättkorg är väldigt intressant för en 7 månaders liten Milo som vet hur man skall svänga runt i sin gåstol för att på bästa möjliga sätt få tag på saker och ting. Tvättkorgen blev dagens första objekt att jaga och som han for runt. Lillen fick inte tag i korgen men han var helt uppspelt och jollrade som en liten same från norr. Haha. Söta! Tillslut lyckades han leverera korgen till mig och stolt var han! :)



Visst skulle han få känna på korgen så vi satte oss ner på golvet och lekte. Tvättkorgar är väl något de flesta barn tycker om. Själv minns jag att när vi var små så lekte vi att de var raketer. Man satte sig på golvet med bena in i korgen och så puttade den andre på igenom hela vardagsrummet. Om lillen tar över mammas tokiga barndomsidéer så småning om får vi se men än så länge nöjer han sig med att inspektera, känna, raffsa ut kläderna och banka!




Vällingen vill lillkillen fortfarande inte ta men så fick vi tipset om att prova ge det ur pipmugg istället. Den lilla genomskinliga mugg med gröna små ekorrar och fåglar skulle kanske vara skönare att dricka ur än flaskan. En vän tipsade även om en annan välling som var lite annorlunda i smaken så vi testade den istället för den vanliga. Godnattvälling från Nestlé. Milo tog muggen och höll fint själv. Han fick i sig hälften av vällingen och bara det är ett stort framsteg. Kanske finns det hopp om att vår son också skall dricka välling en dag :)



Lite småärenden och fix står på schemat men då det var en ganska så vaken natt så är vi något sega idag! Vi hoppas på en lugn eftermiddag! ;) Ha en toppendag med er!

/ K & M



1 kommentar:

Emma - Mamma till Viggo och Melker. sa...

Vad söt han är :)

Sv: Ja, sidecut är grymt snyggt men jobbigt med utväxten och att det växer så fort så man måste hålla efter hela tiden :p Tycker med det hade varit skönt och fräscht med en kort frisyr nu närmare vår och sommar :)