söndag 19 februari 2012

Bildmix från en finfin lördagsafton!

Lördagskvällen spenderades i trevligt sällskap och det började med en fin middag hemma hos Annicka och Mathias. De bjöd på fläskfilé med potatisgratäng, fetaostsallad och smarrig sås. Gott var det och så skönt att för en gångs skull slippa laga middag! ;) Vidare begav vi oss mot Micke och Ulrika för att se festivalen och mysa. De hade bakat en smulig äppelpaj och mätta och belåtna satte vi oss för att se författaren och de övriga deltagarna i årets prattävling. Den stora snackisen blev Ranelid men själv är jag rätt passiv i frågan om det var bra eller dåligt. Jag kan tycka att det var lite roligt samtidigt som jag förstår folk som inte alls gillade det. Melodifestivalen är inte någon tävling om vem som har bäst sångröst utan snarare en cirkus. På cirkus kan alla uppträda och oavsett om man är dränkt i brun-utan-sol eller rappar så är det ändå majoriteten av svenska folket som gör sitt val! ;)

För att roa lilleman så hade vi med oss hans gåstol. Snacka om smidigt. Inget gnäll på hela kvällen och han for runt på upptäcktsfärd runt hela deras lägenhet. Sötnosen fick syn på de svarta hängande gardinerna som genast blev slutdestination för hans krabbfärd. Milo går på sida i sin stol, som en krabba. Det ser så himla sött ut och han vet precis när han skall stanna och inte stanna. Nu när han får upp hastigheten och märker att det går undan så drar han upp benen och åker med. Han smilar som bara den och man ser att han tycker det är riktigt roligt!

Nedan bjuder vi på en liten bildmix från gårdagens fina afton!







Idag väntas en rejäl shopping/inventeringstur på diverse ställen inför nästa helgs examenspartaj. Det är mycket som skall fixas och då både jag och F är lediga idag så passar vi på! Ha en fin söndag gott folk!

/ K & M

Inga kommentarer: