fredag 3 februari 2012

En snabb titt på en liten grötblåsande tramsebyxa!

Godkväll allihopa! En halvblind mamma såg inte att kamerabatteriet sjöng på sista refrängen innan idag och pangboom så var den off! Som ni förstår så kunde det därför inte bli några foton idag och då jag inte var hemma hos min vän Laddaren igen från kl.18.00 så får vi nöja oss med en filmsnutt från mobilen ;).

Denna fredagsmorgon var Milo sig lik. En glad kille som sovit iallafall halva natten vaknade och frukosten serverades. Gröten som skulle intagas blev däremot total utblåst. Ja, lillen ville inte ha den i munnen och så fort skeden kom nära blåste han iväg gröten.




Tokunge! Som du busar med maten!

Denna dag har vi spenderat med Ingrid och William i Trelleborg. Småkillarna busade och William lånade glatt ut sina leksaker för att en sekund sedan norpa tillbaka dem, haha! Bullar blev det lunchat på och vi fick en trevlig husesyn i deras nya hem. Jättefint! Mormor och morfar besökte vi också på hemvägen och Milo var verkligen på G idag. Han pratade från att vi kom till att vi gick och var väldigt gosig. Han lade huvudet mot morfars axel och tryckte sig tätt intill. Sedan smilade han åt mormor och såg ut att ha det riktigt fint!

Väl hemma efter en aktiv dag så dök två härliga tjejer upp för middagslagning och filmkväll med mig och Milo. Pappa F skulle iväg på födelsedagsfirande hos sina grabbar och nu bär det av mot HEMMAKVÄLL för filmval och en smarrig säck godis, det är man värd efter den gånga veckan! ;)

Trevlig helg på er!

/ K & M

Inga kommentarer: