fredag 17 februari 2012

Det första ordet & frukost åt folket!

Mamma..

Detta ord bestående av 5 små bokstäver var det absolut första ord som trillade ut ur lillkillens mun. Idag, fredagen den 17 februari 2011. Vilken härlig känsla att få höra sitt " nya namn " från sin egna son, underbart! Han satt i sin spjälsäng och sträckte upp sina armar då han plötsligt sade det, mamma.. två gånger tillochmed! :) Just nu händer det så otroligt mycket här hemma och den utveckling man får vara med och följa är något av det roligaste jag har varit med om hittills i mitt liv. Att få se liten växa, börja ställa sig upp, vifta, sparka och prata.. det är en fantastisk resa man som förälder får vara med om!

Denna morgon ville hela familjen åt mina nyinhandlade frukostbullar. När det vankas fröer så kommer kaninen som ett skott och Milo var väldigt intresserad av att känna han med. Sedan semestern har plutten fått pippi få flaskor av alla de slag. Då min nya favoritdryck är LOKA-päron så är det den petflaskan som sötnosen skall åt hela tiden. Något svårgreppad men skam den som ger sig ;)





Päron-mangopuréen som skulle toppa gröttallriken råkade denna förvirrade mamma ställa på ett bra gömställe så när det var grötdags så hittade vi den inte! Efter lite letande så fann vi den...i micron.. tokmamma, förvirrad.com?

Nu kommer snart Milos fina kompis Gustaf med tillhörande mamma! Ha en härlig fredag där ute! :)

/ K & M

3 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt att få höra ordet mamma för första gången! Det är det finaste namn man kan ha. Har han ärvt sina verbala förmågor efter dig så lär du aldrig få tyst på honom igen haha. kram mormor

Kristin Moser sa...

Ja, visst är det ett vackert namn ;)! haha, det lär nog pladdras som bara den de kommande åren! ;) Kram

Blue Velvet - Vegas mamma sa...

Päron Mango lät ju riktigt gott. Har Milo fått prova Nestles yoghurt än med päron banansmak? Vega älskar den och får den till frukost varje morgon.