måndag 20 februari 2012

Från 16 år och fest till mammor som fikar bäst!

Vi var 16 år, träffades lite då och då, ofta på fredagar eller lördagar, på någon fest, med mycket folk, med hög musik och det pratades om allt annat än barn. Aldrig trodde vi att vi idag skulle umgås med varandra och ha supersöta små pojkar som det bara skiljer några månader emellan. Men nu är vi här, som fina vänner och har alltid så himla mysigt och roligt när vi ses. Vi dricker vårt kaffe, skvallrar om allt möjligt, ser hur våra killar interagerar med varandra och njuter av tillvaron. Det är roligt att man plötsligt blir bra vänner efter att inte ens pratat med varandra på 5 år, fina Caisa! :)



Till en början var killarna pigga och samsades åt med larver och klossar. Sötnosarna kände på varandra och då Milo är lite större får man se till att han inte tar för hårt i sin lite mindre polare! Vi promenerade även längst med havet och solen strålade på oss. Härligt! Kidsen somnade sött och det är väl märkligt att de sover i sina vagnar så fort de är i rullning. En sekund innanför dörren slår de båda genast upp ögonen och vill ha maten serverad. Bossarna bestämmer och efter lite mat så sprallade de glatt vidare tillsammans och lägenheten fylldes åter av joller och nyfikna bebisar!





Kvällen artades och F kom hem. Mer promenad hela familjen fick det bli innan pappa F fixade nygräddade våfflor till oss! Kvällen blir till att spendera i köket då mina cupcakes inför kommande helg skall påbörjas. 6o stycken skall göras så det gäller att vara ute i god tid!;)

/ K & M

Inga kommentarer: