lördag 18 februari 2012

Bankleksak VS laxgryta & en liten stylad gosse!

Det var idag dags för ny mat till lillen då spaghettin inte längre går ner. Det är knappt så han vill öppna munnen när skeden närmar sig. Istället köpte jag hem lilla Laxgrytan. Av med locket och så öste vi ut ett par skedar i en tallrik. Fy farao vad det luktade. Man skulle kunna tro man befann sig i hamninloppet en söndagseftermiddag när det rensades fisk från alla världens hörn. Men kanske skulle lillen gilla maten ändå. I barnstolen och så fick han en sked. Isssh piiI! Ingen hit för denna bebis så istället tog han sin favvobankleksak och slog ett par rejäla slag i bordet. Banka är det nya. Det skall bankas med alla hårda grejer men just denna färgglada tuggleksak med tre armar bankar absolut bäst! Bankleksak VS Burklax- 1-0!



I eftermiddags när det var dags att leta fram Milos outfit inför kvällens evenemang så insåg både jag och F att lillen inte har många plagg kvar som passar. Vi som tyckte att han fick så himla mycket fint och stort i julklapp. Vad hände där? Det är lustigt det där med växten. Från en dag till en annan så var nämligen bilstolens band för tighta så nu är de utspända på det yttersta. Kläderna var som sagt för små men så kom jag att tänka på en liten låda med grejer som jag lade undan en gång. Grejer som vi fick men som var 7 mil förstora. Vi rotade fram lådan och så hittade vi jättefräcka skjortor och t-shirts som var lagom i storlekarna. Milo fick idag på sig en grön/vitrutig skjorta och sina nya fräcka jeans. Tuppkammen fixades till av hans lille kalufs mitt på huvudet! Sötnos! Ikväll beger vi oss över till brorsan och hans tjej för att tillsammans äta gott och se på Melodifestivalen.




Familjen Ström/ Moser har idag annars hunnit med att klippa sig ( mamma fick lugg ), ta en tur på Burlöv center, Chili och fått fixat lite i hemmet. Regnet har piskat mot rutorna så några längre promenader har det inte blivit! Ha en fin kväll!

/ K & M

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken tuffing!

ENDENISE sa...

åh vilken rolig leksak, vart kommer den ifrån? :D minns det där med att banka haha, shit vad det bankades :D