onsdag 15 februari 2012

Busandes gymkillar & marina sovrumstankar!

Bebisbus, nybakta bullar, svart kaffe och mammaskvaller är vad denna dag bestått av. Milo fick besök av sin nyfunna lilla kompis Roy och genast skulle han visa upp sitt gym. Smågrabbarna lekte och snackade med varandra för fulla muggar och lustigt nog så tröttnade killarna exakt samtidigt. Båda två slocknade i sina mammors famnar för att sedan sussa vidare var och en i sin vagn. Eftermiddagsvilan varade en lagom lång stund så vi mammor kunde prata om det ena med det andra. Trevligt var det att träffas då vi inte träffats sedan grundskolan!



Tiden går som vanligt fort när man har trevligt och medan jag stod och lagade kvällens middag så började min lillkille att hosta ordentligt. Oj vad det känns i mammahjärtat när ens lille bebis inte mår som han skall. Denna första förkylning har fått mitt hjärta att studsa upp och ner i halsgropen och varje gång plutten hostar så börjar han gråta. Han blir väl både rädd och känner att det rispar i halsen.. stackarn! Ja, det är inte lätt att vara liten och sjuk.. inte att vara mamma till en sjukling heller för den delen. Men så kom pappa hem och leendet smög sig hela vägen upp till öronen. Pappa kom hem med jordgubbar som vi skulle ha till kvällens fruktsallad.



Pappa F kom även hem med två stora garderober som han hämtat hemma hos moster Annicka och Matte. De behövde inte dessa länge så nu skall vi få ordning på klädtorpet. I sovrummet i hörnet skall de stå och jag har tänkt att inreda lite marint i det rummet. Inga dörrar skall på utan endast ett vitt och snyggt skynke, lite som ett segel. Sängstommen skall bytas ut så om någon är inspirant på en svart Malm med tillhörande nattduksbord för ett överkomligt pris så är det bara att säga TILL! Vi hittade en vit stomme med fina ribbor på Lutz häromdagen och den hade passat perfekt hos oss. Hittade även lite roliga väggkrokar i form av två åror i marinblått och rött!

Nu håller vi kväll med vår lille söte sjukling! Må väl!

/ K & M

Inga kommentarer: