onsdag 8 februari 2012

När liten är sjuk & naturfotografens start!

Vilken natt, vilken jobbig natt det har varit! 21.30 somnade lillen och vaknade åter kl. 00.10. Lite mat till honom och sedan somnades det om.. för att sova i ytterligare 1 timme. Halv 2 vaknade plutten och var ledsen igen. Efter nattvaggning och tröst fortsatte natten i två timmar innan det gnälldes lite ynkligt igen. Lillen var så rosslig i halsen att han inte kunde ligga ner så vi fick pallra upp honom en bit så att luftvägarna blev fria. Och så somnade han om till klockan 7. Det var ingen kry kille som vaknade upp idag. Lite hosta, lite snor och lite varm. Så tittar man sin son i de glansiga ögonen och man ser direkt att något inte stämmer. De som i vanliga fall är klara stora pigga ögon var idag inte där och så gosade han in sig mot min axel. Lille sötnos! Mammahjärtat känns det inte roligt i och efter att ha fått lite mer mat så somnade lillen om igen. Då Milo sover bäst när vi är ute och går så tog vi en lång promenad ner till havet. Jag tog med mig kameran för att öva mig på att ta detaljbilder och det blev en del.






Ute vid havet fick vi syn på ett gäng svanar så vi gick ut på den stora bryggan och tog en närmre titt. Milo vaknade och fick också se fåglarna och så började vi prata med ett äldre par som gav de mat. Vilka fina människor. Varje dag sedan årsskiftet hade de tagit med sig olika näringsrika fröer och matat svanarna som låg på isen. 18 svanar var det sa dem och de hade koll på var enda en. De hade till och med döpt några och den ena som var lite spräcklig i färgen kallade dem för Smutsfläcken, haha. Den andra som hade en gul ring runt sin fot var Han från Danmark! Mat fick de iallafall så att de överlevde vintern :)!

Vi svängde inom affären och handlade med oss lite lunch hem. Världens bästa mormor kommer nämligen på besök i eftermiddag vilket skall bli mysigt! Nu blir det till att ta hand om en liten sjukling här hemma och vi skall mysa ner oss bland massvis av gosiga kuddar och bara mysa! Ha en fin dag kära läsare!



/ K & M

2 kommentarer:

My - Mamma till Alma sa...

sv: hoppas han blir frisk snart! :)

Maja sa...

Hoppas det inte är något långvarigt. Kan du inte skriva lite fototips? :) hur man får suddigt på vissa delar av bilden och lite andra finesser :)