onsdag 15 februari 2012

House, Simpsons och hundar-programmen som står överst på hitlistan!

Godmorgon säger vi! Sova har vi fått men det dröjde innan vi kom till ro. Lillkillen som redan började gäspa vid 20-tiden ville inte sova. Nej, här skulle man se på House, hundprogram och det som man verkligen fastnade i var Simpsons. Helt paralyserad satt lillen i sin stol och kunde inte slita sin blick från dessa gula figurer. Haha. Det såg rätt roligt ut faktiskt. F fick det på film och det spelade ingen roll om vi pratade, gjorde roliga ljud eller viftade med de roligaste leksakerna för Simpsons skulle han se klart, så var det bara! ;) Tokunge!



Eftersom Milo var förkyld så var det även svårt för honom att ligga ner och andas. Han kom inte till ro och så kikade jag i hans mun. Det är jättevitt vid tandköttet i ovankäken och om jag inte gissar helt fel så tror jag nog att två nya små riskorn kommer titta upp inom de närmsta veckorna. Plutten är där inne och raffsar med sina små fingrar och man märker att det kliar på honom. Bitringen går varm här hemma liksom allt annat som går att få in i munnen!

För att få lillen att somna blev det den sedvanliga nattarundan på Regementsgatans snöiga gångbana. Det var faktiskt en väldigt mysig promenad vi tog hela familjen men någon bebis ville fortfarande inte sova. 23.30 slocknade sötnosen och en trött mamma likaså. Den lilla grabben blir mer och mer krävande för varje dag men likaså blir han roligare och roligare. Man märker nu att han tar mer plats och det finns ingen tid att pyssla med sina egna grejer om kvällarna. I en hel vecka har han somnat ungefär samma tid och ätit bra men nu har det ändrats igen.. när kommer rutiner att fungera? Hur gammal skall en bebis vara? Kanske är det förkylningen som spökar eller så är det tänderna. Tacksam är man över att lillen inte vaknar en endaste gång under natten utan faktiskt sover i 8 timmar på raken. Pigg mamma idag :)



Dags att promenera till affären för att fixa lite lunch till oss här hemma. Lizett och lille Roy som är några månader yngre än Milo tittar hit för att fika och umgås så det ser vi fram emot :)

Ha en härlig onsdag där ute!

/ K & M

2 kommentarer:

Emma sa...

Kan kanske vara förkylning och tänder som gör att han har svårt att få till rutinerna.
Men jag vet hur det är, när man tror att man har koll på hur det ska vara så ändras det igen... :S

Tack för sid-tipset!! :)

ENDENISE sa...

haha det är så roligt att kika in här för jag minns verkligen tillbaka till då W var lika gammal. Han stod alltid klistrad framför tvn och simpsons var ju väldans kul ;) :D