torsdag 22 december 2011

Att slå två flugor i en smäll- hälsomorgon på G!

Dan före dan före dopparedan och en dag som denna kan man faktiskt förena nytta med nöje. Det blir varken tid eller ork till att komma iväg att träna om kvällarna så istället slår vi två flugor i en smäll här hemma. När Milo skall somnas i sin vagn så passar mamma på att göra träningsövningar med barnvagnen. Jag kollade upp lite olika övningar som sägs vara effektiva och det fanns verkligen en uppsjö. Utfallssteg både fram och tillbaka funkar prima när man kör vagnen längst vardagsrumsgolvet. När bebis sedan somnat så kan man passa på att göra plankan och sittups. Detta lilla träningsset tänker jag ge mig på nu framöver och det är faktiskt riktigt kul. Man känner att det tar i benen och magen. Att sedan ta en trekilometers barnvagnsrunda 2 gånger om dagen i högt tempo medför att konditionen börjar öka så smått! Till våren när man är ute i det sköna vädret kommer jag och lilleman kunna göra ännu fler roliga övningar. Joggning med barnvagn, sittups med bebis på magen och armhävningar mm.





Milo gjorde sig i morse även redo för träning. Han kände sig sugen på att lira lite innebandy men får nog vänta ett par år. Med klubban i högsta hugg och bladet i munnen låg han och drömde sig bort i framtiden när han lirar i divison 1 ;) Fatpipes blad är de som smakar allra bäst, de har en bra konsistens och är skönt för den lille bissingen.




Lite hälsofrukost fick det också bli idag! Fruktsallad bestående av päron, banan och apelsin med en klick turkisk joghurt på det! Även ett gott fröbröd med ost och gurka! Någon sovmorgon blev det inte då lillen ville upp när pappa skulle till jobbet!




Idag har vi massvis att fixa. Fem affärer skall hinnas med och julkort skall köras runt och delas ut till allt från Malmö till Skanör! Dags att göra sig i ordning! Ha en trevlig dan för dan - dag!:)

/ K & M

Inga kommentarer: