söndag 25 december 2011

Följ med och ta en check på vad tomten plocakde upp ur sin säck!

Vad var det egentligen som tomten gömde för något i sin säck i år? Milo har ju aldrig varit med om julafton tidigare så lite förvånad var han över att helt plötsligt få klädesplagg till en helt ny garderob och roliga färgstarka leksaker. Då plutten äter som en häst och växer så det knakar så var han stort behov av kläder och denna underbara heldress från Lindex påstod tomten var från gudmor Tessie. Dessa ränder, dessa färger- jag bara älskar dem. Efter att vi varit ute på en härlig juldagspromenad med nära och kära så tyckte lillkillen att det var dags att posera i sina nya kläder framför kameran och det är alltid lika roligt ;)




Milo fick fler härliga plagg och när den ena bamsedressen är för liten så kommer någon med en ny. Fräcka hängslebyxor med lappar på knäna fann vi också i tomtens säck och när Milos klapp öppnades så undrade pappa F och morbror Matte om det var någon skidresa inbokad då paketet innehöll termoskidbyxor. Någon skidresa blir det inte då detta var vanliga byxor och för det andra så får vi nog låta sötnosen lära sig stå på sina ben först ;).



Crazy Monkey var ett av djuren som också dök upp igår. Vindögd och galen skrattar apan som en besatt när man klämmer honom mitt på handen. Detta kan ha varit den märkligaste leksaken jag någonsin stött på och när Milo fick syn på denna pryl såg han mycket fundersam ut. Söt var den men då den likt pingvinen inte har någon OFF-knapp så känns det som en pryl som när tålamodet tryter kan åka rätt ut genom fönstret, haha! Tacka vet jag när lillen själv hittar ON-knappen... ;)



Hoppgungan har testats och den var mycket populär. Visst måste det väl vara skönt att använda benen ibland även om man varken kan stå eller gå. Äter man som en häst så är det väl heller inte fel att vara klädd i en hästjacka ;). Lillens grå-gröna rutiga jacka blir perfekt till våren och tillsammans med de övriga kläderna han fick så skapades en helt ny garderob.




Badleksaker till Egyptenresan kom tomten också med. De kan han ha när han plaskar i kanten vid poolen. Att greppa, känna och gnaga är tre av Milos favoritsysselsättningar så en färgglad manick med massvis med ringar på kommer nog att roa plutten ett bra tag.



Juldagen har annars spenderats med promenad, pizza och tv-mys. Visst är det härligt att bara ligga och dega framför alla julfilmer med en ask paradis framför sig! En supernöjd liten kille som just nu sitter och hoppar i sin nya gunga tackar tomten för sina fina klappar och längtar redan tills nästa år, då får tomten akta sitt skägg så att det inte ryker ;)

Ha en mysig afton!

/ K & M



Inga kommentarer: