fredag 9 december 2011

Milo lyckas rulla runt & Ceazar är tillbaka!

Efter många tappra försök så lyckades han. Lillkillen tog sig runt ett helt varv och landade pladask på rygg igen. Duktiga lille Milo. Den ena lilla armen har varit i vägen och hur mycket han än kämpat med att komma runt så har det inte riktigt fungerat. Igårkväll när han låg i soffan så såg vi att han började försöka snurra. Fram med mobilen och vi lyckades fånga det på film. Man såg i Milos ögon hur stolt han var att han kunde :)



Här kommer även några andra milstolpar i Milos liv, han kan en hel del plutten!

* Milo sträcker sina armar mot oss och visar att han vill bli uppburen
* Han sitter fint med stöd,tex i någons knä eller mot en soffrygg

* Han stoppar ALLA föremål i munnen och har börjat upptäcka små föremål såsom knappar

* Milo håller på att bli superduktig på att rulla runt

* Älskar att göra bubblor

* Han lägger till nya ljud titt som tätt

* Är förtjust i tittut- lekar

* Skrattar och ler oftare

* Förstår varifrån ljud kommer och vänder sig mot de nya ljud
en.


Då var det äntligen fredag igen. Pappa F är ledig och idag är det mycket fix som står på schemat. Då F skall iväg på julfest ikväll så skall jag ha tjejmiddag här hemma med 7 tjejer. Storstädning, lite julpyntning, dukning, handling och middagslagning är vad dagen kommer att innehålla och de skulle även heövas en eftermiddagsvila. Natten har inte varit helt 100 då lillen förmodligen drömt mardrömmar. Plötsligt har han stortjutit och vaknat, stackaren. Det var en märklig natt detta. Precis när jag hade somnat så kände jag att det knackade mig på axeln. Det var F som väckte mig. Jag frågade vad det var frågan om och då satte han sig upp och började viska. Med ett stort leende på läpparna viskade han att det var första gången som han fått Milo att somna av sig själv! Vaa? Snacka om att vara förvirrad. Jag skakade bara på huvudet och skrattade. Tokiga pappa, du drömmer. Milo har inte somnat av sig själv, det har nattats i 40 minuter, haha. Sedan somnade han om igen. En hattig natt men det är för roligt när F snackar i sömen ;).

Milo har denna morgon busat med Ceasar. Ceasar är ju Milos lila elefant som har varit utan batteri i en hel månad. Vi har helt glömt bort honom men häromdagen hittade vi honom igen. Det var inte länge de batterierna höll. När F sedan kände på baksidan på elefanten så satt där en on/ off knapp. Någon har råkat komma emot den vilket resulterat i att djuret inte spelat sina låtar på ett tag. Inga felaktiga betterier alltså, bara en knapp att trycka på så fungerar Ceasar som han skall igen och Milo är nöjd kille! ;)







Ha en mysig fredag gott folk!

/ K & M

Inga kommentarer: