tisdag 13 december 2011

Den lille stjärngossen Milo & hans första granpyntning!

Lusselelle, lusselelle, elva nätter före jul! Idag är det som sagt 11 dagar till julafton och det är Lucia. Inte kunde vi väl klä Milo som en Lucia så han fick bli en lite stjärngosse. Har ni sett en sötare sådan? Med strut på huvudet och en stjärnpinne i handen så lussade vi i morse för pappa F. Färska bullar och varm choklad överraskade vi honom med och det blev en riktigt mysig tisdagsmorgon.





På Ica hittade jag detta lilla sett och priset kan man väl säga var rätt överkomligt. 8 kronor, haha! billigare får man leta efter! Struten gick att spänna in så att den passade vår söta lille gosse och lite trevliga julkortsbilder när Milo sitter vid granen lyckades vi få.


Granen är klädd, stjärnan är på plats och Minto tror han är på grönbete i en skog. Vi placerade granen i hörnet bredvid TV:N och man kan även se den utifrån gatan. Det är trevligt när man kommer hem, parkerar bilen och ser sin lysande gran utifrån. Det var lite trixigt att få in den i lägenheten då julen stod för dörren men vi lyckades. ;). Team mama & papa arbetade hårt och en liten gosse satt med stora ögon och kikade från sittern. Aldrig tidigare hade lilleman skådat en julgran så att han såg frågande ut var inte så konstigt. När granen sedan fick kulorna upphängda så sprattlade Milo för glatta livet. Det glittrade vackert och allt som blänker är favoriter i pluttens ögon!





Silvriga och rosa julkulor fick pryda granen. Silvrigt glitter hängdes på grenarna och ljusslingan träddes runt. Ja, nu var det iallafall jul i vårt hus och tillsammans med nejlikorna, apelsinerna och pepparkakorna så doftar granen underbart!



Glad lucia på er önskar en supersöt liten stjärngosse med tillhörande mamma! :)

/ K & M

Inga kommentarer: