torsdag 1 december 2011

Vad gömmer sig bakom Milos lucka nummer 1?

Renen är på plats, paketerna är inslagna och 24 dagars nedräkning har börjat. Snart är det jul gott folk! Jag konstruerade för ett tag sedan en vit ren som skulle se ut att ha paketer i en säck på magen. Igårkväll började jag att packa in lucka nummer 1:s grej och med brunt gammeldags papper och härligt snöflingesnöre hängde jag upp den på renen. Så tjusigt det blev. Hälften av pakterna kommer upp senare idag. Som vanligt var vi uppe med tuppen och vi hade en riktig mysmorgon hela familjen. Vi gjorde en god frukost, tände ljusen i kandelabern och gosade med lille Milo. Underbart!

Det var sedan dags för Milo att spana in sin första riktiga adventskalender. Först gick vi förbi hallspegeln där vi som vanligt stannade för att kika på spegelbilden. Han är så söt plutten. När han kollar sig i spegeln och inser att spegelbilden härmar hans miner så småler han med ena sidan av munnen och drar in ansiktet mot mitt bröst. Han tittar sedan lite lätt in i spegeln igen och så kommer det lilla leendet igen. Det ser nästan ut som om han blir lite blyg, haha! Söta unge! Mot renen var det ja! Med stora ögon spanade han in alla paketerna och sträckte fram handen för att känna. Ett järngrepp om ett av snörena och renen höll på att rasa ihop men vi lyckades hejda honom. Vi plockade ner det paket med en etta på och öppnade tillsammans i soffan. Vad var det då i paketen...




En mycket tjusig body med fluga. Denna body hittade vi för någon vecka sedan och den har vi tänkt att Milo skall ha på julafton tillsammans med ett par snygga byxor. H&M har fått in massa fina babykläder till killar som är lite "festligare" vilket är himla trevligt!





Pappret såg dock ut att vara roligare än själva bodyn vilket jag kan förstå. Innan man vet ordet av har hans lilla tunga sträckts ut för att känna efter om konsistensen är okej eller inte! ;)

Milos första decembermorgon har passerat och morgonpromenaden närmar sig. I eftermiddag kommer Caisa med lille Gustaf och hälsar på vilket skall bli mycket trevligt, då det inte var igår vi sågs direkt!

Ha en fin första luckmorgon..




/ K & M

Inga kommentarer: