tisdag 13 december 2011

Foppatofflor & pass, av solhatt får man fnatt!

Vi trotsade vädret och begav oss ut på långpromenad till polishuset för att hämta Milos pass som har kommit. För er som inte varit och tagit pass med en bebis kan jag upplysa er om att det är ett litet projekt. Det började med att jag fick ta på mig haklappen Allan för att ha som bakgrund mot Milo som sittandes i mitt knä skulle stirra rätt in i kameran. Att få en bebis att sitta still på komando och att dessutom titta på en speciell punkt är inte det lättaste. Polsmyndigheterna hade dock tänk till och hade en nalle till utlåning för att locka bebisarnas blickar. F drog fram mobilen och skulle ta en bild men då tyckte plutten givetvis att Iphonen var roligare. Han vägrade att titta in i kameran så F fick stå med luren precis nedanför linsen och då ville Milo titta. Iphonen har varit intressant ända sedan dag 1 och det är många gånger som Milo råkat likea det ena med det andra då han kommit åt mobilen, haha! Vi fick passet och Milo blev jättesöt. Han gapar med hela munnen och ser rätt förvånad ut men så brukar man väl se ut på sådana foton. Själv ser jag alltid ut som en blond och galen brottsling!

Innan Milo föddes så fick han ett par jättesöta babyblå foppatofflor av morbror Matte! De har inte kommit till användning än men idag testades dem på Milos små tassar. De var perfekta i storlek men lillkillen sparkade likt alla andra skor av sig dem direkt.




Med riktigt busväder utanför fönsterna så drömde vi oss bort till varmare breddgrader. Snart bara en månad kvar till värmen och Egypten! En solhatt som vi hade hemma testades och när den kom på så sken Milo upp. Han skrattade som han hade fått fnatt och en gladare liten bebis hittar man nog inte i stan.






En vän som flyttat till Nottingham hade sist när hon var hemma på besök med sig lite sommarkläder därifrån till Milo. Två t-shirtar med söta små brillbärande djur på och ett par limegröna hawaiishorts. Dessa kommer nog att vara utmärkta under en parasoll vid poolen.



Ja, så tokig en dag kan bli. Mitt i vintern sitter vi och provar sommaroutfits men tiden går fort nu fram till semestern. Med en förvirrad mamma som nästan glömmer bort sig själv så får det börja planeras packning i tid. Om någon vet vart man får tag i fler sommarkläder såsom solhattar och bikinis mitt i juletider så får ni mer än gärna hojta till :)!

Efter en helkväll med gudmor Tessie på Barnens Hus, Rusta, Ikea och Biltema så är man rätt mör! Men lite smått fick vi fixat iallafall! Ha en bra kväll!

/ K & M




2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej du får skicka efter det dem har på dem flesta postorderföretagen /Kram Eva Steele

Kristin Moser sa...

Tack Eva, så långt tänkte inte jag ;) Kram