fredag 2 december 2011

Mjölkpaket VS fjärrkontrollen- och vinnaren är..

Fredag eftermiddag och storgnagaren är igång igen. Allt, ALLT med stora bokstäver skall det suttas på. Det kvittar vad det är bara det går att greppa något så när. När kaffet var färdigdrucket och en tom mjölkkartong stod på bordet så fick lillkillen syn på den. Antingen kände han bara doften av mjölk eller så tyckte han att den hade vackra färger. Ut med armarna- den skall jag ha! Milo fick den tomma kartongen och tre sekunder senare hade han den i munnen. Den verkade smaka väldigt gott för han ville inte släppa greppet om den, lille hjärtat.





Någon mjölk kom där inte ur den så efter 3 minuters ivrigt gnagande var den inte intressant längre. Istället fick han kiken på fjärren. Den var lite lättare att greppa men inte lika poppis att smaka på. En liten tunga ut bara sedan tyckte Milo att det fick vara nock. Knapparna däremot var roliga att trycka in.



Det där med knappar verkar vara roligt överlag och häromdagen så råkade Milo veva ner F:s bilruta till jobbebilen genom att trycka på bilnyckelknappen med foten. Haha. F höll Milo ståendes i knäet och hade nycklarna i fickan. Han kände att Milo stod på nycklarna men tänkte inte mer på det. Jobbebilen stod parkerad ute på Regementsgatan, framför våra fönster och på något vänster så gick signalen fram så att rutorna rullades ner.. vilket upptäcktes dagen därpå. Tur att det inte regnade eller kom någon galning förbi som ville köra jobbebil ;).

Så vilket var då bäst, fjärrkontrollen eller mjölkpaketet. Det var en jämn duell och efter att ha övervägt noga så korar Milo ändå mjölkpaketet till vinnare. Motiveringen lyder: Med vackra färger, trevligt mönster och en doft av min dagliga föda så var mjölken den bästa grejen. Mjölkpaket-fjärrkontroll, 1-0!

Nog duellerat i detta hus. Kvällen bjuder på fredagsmys med familjen, moster och Matte. Chips, dippa och idol blir det också. Låt rätt människor gå till final. Heja Robin!

/ K & M


Inga kommentarer: